[rev_slider homeslide]

Hulpmiddelen

Televisie- en radio systemen
Met een televisie- en radiosysteem hoort u het geluid op uw gewenste volume zonder dat anderen daar last van hebben. Alle systemen zijn draadloos, u kunt dus vrij bewegen terwijl u luistert naar uw favoriete programma. Deze systemen zorgen voor een directe en draadloze verbinding met de televisie en radio. Geluiden uit de omgeving worden uitgeschakeld, waardoor sprake is van een optimale spraakverstaanbaarheid. Informeer bij Melens Audiciens naar de mogelijkheden en de vergoeding door uw zorgverzekeraar.

FM-microfoons
Als het aankomt op spraakverstaan in lawaai of over een grote afstand, dan gaat er niets boven een FM-systeem. Door de geavanceerde techniek van de FM-microfoons, is het volgen van gesprekken in het restaurant, tijdens vergaderingen, lezingen, etc. weer ontspannen. De FM-microfoon heeft een draadloze verbinding met uw hoortoestellen en zorgt ervoor dat het geluid zonder storende omgevingsgeluiden wordt weergegeven. De FM-apparatuur is ook uitstekend te gebruiken in combinatie met telefoon en televisie. Informeer naar de mogelijkheden en laat u adviseren door Melens Audiciens.

Signalering systemen
Signalering systemen zijn zeer geschikt op het moment dat u de wekker, deurbel en/of telefoon niet meer goed kunt horen. Het systeem is in ieder huis gemakkelijk te installeren op het bestaande lichtnet. De flitsontvangers waarschuwen u op het moment dat er bij u wordt aangebeld, de telefoon gaat of dat iemand om uw aandacht vraagt.

Telefoonsystemen
Telefoneren is niet altijd eenvoudig. Het geluid is te zacht of de combinatie met uw hoortoestel geeft niet het gewenste resultaat om gemakkelijk telefoongesprekken te voeren. Wij adviseren u graag op welke wijze u comfortabel kan telefoneren. Bij Melens Audiciens staan voor u de beste telefoons gedemonstreerd, ervaar het verschil !