Werkwijze

1.

In een eerste gesprek/intake inventariseren wij samen met u de hoorproblemen en situaties waarin die zich voordoen. Tevens nemen wij uw voorgeschiedenis door betreffende uw gehoor.  Daarna kijken wij naar de fysieke gesteldheid van uw gehoorgang en trommelvlies m.b.v. een video-otoscoop. Hiermee kunt u meekijken op een scherm naar de binnenkant van uw oor. Mogelijk is er al een hoortest gedaan bij een KNO-arts of een Audiologisch Centrum, zo niet dan testen wij uw gehoor in onze geluidsdichte audiocabine. Wij nemen de resultaten van deze hoortest daarna met u door en bespreken in welke situaties u de meeste problemen ondervindt. U kunt aangeven waar en in welke mate u verbeteringen wenst. Aspecten als onzichtbaarheid, gebruikersgemak, comfort en kosten komen ook in dit gesprek aan bod. In overleg met u komen wij uiteindelijk tot de keuze van een hoortoesteltype dat het beste bij u past.

2.

Na dit eerste gesprek kunt u het gekozen hoortoestel uitproberen in een gratis en vrijblijvende proefperiode. U doet dit in uw eigen omgeving, zodat u er het beste achter komt of het hoortoestel echt voor u geschikt is. Onze audicien stelt het toestel zo optimaal mogelijk in op basis van de metingen en aan de hand van uw ervaringen.

3.

Wij zoeken altijd naar de beste oplossing die past bij u en uw situatie. Wij kennen niet alleen iemands hoorprobleem, maar ook de persoon erachter. Een persoon die het verdient om goed geholpen te worden. Iedereen die een hoorprobleem heeft, móet volgens ons het gevoel van een optimaal gehoor ervaren. We gaan hierbij tot het uiterste en hebben er alles voor over om het hoorprobleem op te lossen

Certificering

StAr-gecertificeerde hoorspecialistNiet alleen zijn de audiciens van Melens Audiciens gediplomeerd, zij zijn ook StAr-gecertificeerd. StAr staat voor Stichting Audiciensregister, de geautoriseerde organisatie die de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien bewaakt en zorgt voor bij- en nascholing. StAr geeft als enige partij in Nederland ook de kwaliteitsverklaringen af, die bewijzen dat een audicien voldoet aan alle eisen van vakbekwaamheid.

Wat houdt dat voor u in ?

  • U wordt geholpen door vakbekwame registeraudiciens
  • Onze dienstverlening is modern en wordt volgens de StAr opgelegde kwaliteitsmaatstaven verricht
  • Onze Audiciens maken gebruikt van geijkte apparatuur en gevalideerde werkmethoden
  • U heeft keuze uit een breed scala aan hoortoestellen , van standaard hoortoestellen die volledig vergoed worden tot geavanceerde hooroplossingen waarvoor een aanvullende bijdrage geldt
  • U kunt alle toestellen gratis uitproberen, pas als u tevreden bent volgt eventuele aanschaf
  • Heeft u een klacht, dan kunt u een beroep doen op de Stichting Audicien register
  • Melens Audiciens wordt als audicienbedrijf door de Stichting jaarlijks gecontroleerd op de kwaliteitseisen en kennis

Als vakbekwaam Audicien hebben wij tevens goede contacten met de KNO-artsen en audiologische centra. Wij volgen regelmatig nascholings cursussen om onze kennis en kunde hoog te houden. U kunt bij ons dus met een gerust hart terecht voor al uw problemen op het gebied van uw gehoor.

CVZACVZO