[rev_slider homeslide]

Hoortoestellen

De hedendaagse, moderne hoortoestellen zijn buitengewoon klein, nagenoeg onzichtbaar en bevatten minuscule techniek. Het hoortoestel is slechts een centimeter groot en bestaat uit een microfoontje, geluidsfilter, versterker en een luidspreker.

Hoortoestellen

Aan de hand van uw gehoorverlies en een aantal vragen over uw luisteromstandigheden wordt u ingedeeld in een bepaalde categorie. Binnen deze categorie hebben wij een scala aan merken en hoortoestellen en gaan wij samen met u bekijken welk type hoortoestel het meest geschikt voor u is.

Melens Opticiens & Audiciens is een zelfstandige audicien. Daarom zijn wij volkomen merk onafhankelijk. Wij kunnen alle merken hoortoestellen leveren al naar gelang uw wensen. U kunt bij ons alle toestellen kosteloos uitproberen. Wij hebben geen vaste proefperiode, dit is geheel afhankelijk hoe de proefperiode verloopt. De ene hoortoesteldrager is in 2 maanden gewend aan zijn nieuwe toestellen terwijl een ander er wel eens langer over kan doen. U hoeft pas over te gaan tot aanschaf wanneer u tevreden bent.

Wij leveren ook
+ Oorstukjes
+ Zwemdopjes
+ Gehoorbeschermers

Merken Gehoor

Zie hiervoor de pagina “overige producten”