[rev_slider homeslide]

Melens Opticiens & Audiciens bestaat sinds 2004 en is opgericht door Anita Melens-Langstraat en Rene Langstraat. Een paar jaar later is het team versterkt door zoon Dennis en Hanneke Kool. Onze winkel is gelegen aan de Ring in Zuidland , tegenover de muziekkapel in een monumentaal pand. Na vroeger een aantal optiekzaken, contactlenscentra en hoortoestelwinkels te hebben gehad in Spijkenisse en Rotterdam, hebben wij onsĀ in Zuidland gevestigd. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Onze collectie varieert van voordelige monturen tot de meer bekende en exclusievere modemerken, de nieuwste materialen op contactlensgebied en de meest geavanceerde hoortoesteltechnieken.

Naast de oogzorg zijn wij tevens gespecialiseerd in het gehoor. Wij zijn gediplomeerd Triage Audicien en StAr geregistreerd. Dat wil zeggen dat wij naast de normale opleidingseisen ook nog eens voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Deze normen worden jaarlijks getoetst door de StAr. Tevens zijn wij aangesloten bij de Hoorprofs. Dit is een kwaliteitskeurmerk van zelfstandige audiciens. Meer informatie over de hoorprofs : Hoorprofs

Bij Melens Opticiens & Audiciens bent u dus op het juiste adres voor een deskundig advies op het gebied van uw ogen en oren.