[rev_slider glazenslider]

Enkelfocus glazen

Dit zijn glazen die één sterkte hebben. Deze kunnen dus gebruikt worden voor veraf en voor het lezen. Bent u boven de 40 jaar en wilt u lezen en veraf kijken in één bril ? Dat kan, maar daar heeft u dan weer multifocale glazen voor nodig.

Wij verkopen alle merken glazen, echter onze hoofdleverancier is Essilor. Deze fabrikant levert enkelvoudige glazen in zowel kunststof als mineraal glas. U heeft een ruime keuze uit coatings en extra dunne materialen.

Eyezen

Zen, voor je ogen, dat is wat het voelt om een bril op te zetten met Eyezen glazen. De glazen zijn bedoeld om relaxter te kunnen kijken. Je ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar je smartphone, tablet, e-reader, computer of beeldscherm. Daardoor kun je langer, rustiger en zonder problemen werken of lezen.

De Eyezen™ glazen van Essilor zijn tijdens de Silmo in Parijs bekroont met de Silmo d’Or prijs in de categorie ‘vision’. Deze glazen zijn er in enkelvoudige vorm en multifocale glazen. Ze kunnen zelfs geleverd worden voor mensen die geen bril nodig hebben, maar toch ontspannen willen kijken.

Ontspiegeling

Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten ontspiegelingen te krijgen. Wij advisereren voor een zo helder mogelijk zicht: Crizal Forte UV. Crizal Forte is het meest ontspiegelde glas dat duurzaam is en het meest heldere zicht biedt.

Wat biedt een superontspiegeling van Crizal Forte UV:

  • Vermindering van schitteringen: het vermindert de reflectie tot 30% in vergelijking met standaard antireflecterende brillenglazen, zodat 99% van de lichtstralen met succes door het glas gaat.
  • Vuilafstotend: dankzij een special procedé is Crizal Forte het schoonste en makkelijkst te reinigen glas op de markt.
  • De krasbestendigheid is hetzelfde als bij minerale glazen met antireflecterende coating.
  • De stofwerendheid is 7 keer hoger dan die van gewone antistatisch glazen.
  • Waterafstotend: de waterdruppels glijden erg gemakkelijk van het oppervlak af.
  • Beschermt tegen tegen schadelijke UV-stralen. Crizal Forte UV is de eerste coating die ook de schadelijke UV-stralen tegenhoudt die via de achterkant van het brillenglas reflecteren. Dat is juist belangrijk op momenten wanneer je als brildrager buiten bent, maar geen zonnebril draagt