[rev_slider homeslide]

Computerglas

Werken met de computer kan specifieke klachten met zich meebrengen. Denkt u dan aan vermoeide en/of branderige ogen, hoofdpijn en zelfs nek- en schouderklachten.

Computerglas

Wij kunnen voor iedere werksituatie een passende oplossing bieden. Er zijn namelijk glazen die de verschillende dagelijkse bezigheden combineren. U heeft dan met behoud van een breed gezichtsveld zowel op leesafstand als op de afstand tot uw beeldscherm een scherp en helder zicht . Deze glazen zijn ook de perfecte oplossing voor mensen met specifieke hobby’s zoals muziek, schilderen en handwerken.

Bij Varilux Computerglazen bevindt zich het gedeelte van het brillenglas, dat bedoeld is om naar het beeldscherm te kijken, recht voor de ogen. Het gebied is vrij breed en de brildrager kan het hele beeldscherm, zittend in een natuurlijke houding, scherp zien. Bovenin het glas bevindt zich een gebied waardoor de omgeving scherp te zien is, terwijl onder in het glas een leesgedeelte geslepen is, waarmee de beeldschermwerker naar het toetsenbord kijkt en documenten leest. De verschillende kijkgebieden lopen naadloos in elkaar over.

Al vanaf € 96,- per glas